Tuesday 8 April 2008

A visszavágó

Megérdemelten vezet az Arsenal, bár a gólt érő lövést egy Reina kaliberű fickónak rutinnal kellett volna szögletre paskolnia, az előtte látott 7-8 passz varázslatos volt, jó'van srácok.

Adebayor majdnem gólt fejelt, aztán a Liverpool jutott szöglethez. Senderos kiengedte Hyppiat érzéki szorításából, és a langaléta finn harmadszor is betalálát egy BL negyeddöntőn. Ugyanott vagyunk, ahol egész héten, 1-1.

Az arsenal megrekedt saját térfelén, a pool azomban nem nyom túl veszélyesen. Az ITV kommentátorai hosszú estétől tartanak...

Felpörög a félidő vége, a Liverpool kicsit hangosabban nyög, jó gyorsiramú a meccs.

Félidő

Benitez kb. ezt mondhatta az öltözőben: tudom, az utóbbi időben nem hagytalak benneteket a ktudásotoknak megfelelően játszani, de most támadjatok, mintha nem én lennék az edző!
Meg is lett az eredménye, lövés, szöglet, rossz indítás Alonsotól -> Gerrardék nem büntetőkkel akakarnak búcsúzni a londoniaktól.
A következő gól az átok megtörése mellett mindent eldönthet.

Fabio Aurelio lövésébe kishíján gólt érően (de mindenkép Inzaghisan) állt bele Crouch.

Eboué elönzőzött egy csudajó helyzetet.

Torres megtöri az átkot, cink védelmi hiba után elegánsan lőtt, a jobb felsőbe. 2-1, az Arsenal egy góllal nagyot léphet előre.

Peter Crouch elhagyja a játékteret, jön helyette Babel, aki egy szögletet érő lövéssel próbálkozik.

Walcott elszáguld mindenki mellett, Aurelio nem vállalja a sárgát, Hyppia a pirosat, Theo beadja, Adebayor laposan mattolja Reinát. 2-2, kussol az Anfield.

Véget sem ér a REPLAY, 11-es a Poolnak... Gerrard bevarja. 3-2, 4 perc van hátra a rendes játékidőből.

Benitez betömöködi a lyukakat, Torres lejön, helyette kedvenc fjordhalászunk, Riise érkezik.

A kamera csalódott arsenal szurkolók huzott arcát mutatja, közben Lampard góljával 2-0ra vezet a cselszki, hiába Robi Carlos erélyes nyilatkozata, ebből nem lesz trófea.

Babel jól megforgatja a tőrt az Arsenal szívében, felszabadítás után beéri a labdát, hátrányból lefutja az egyedül védekező Fabregast, és nagyon higgadtan a jobbalsóba rámol. 4-2.
Liverpool-Chelsea elődöntő az egyik ágon. Kár az arsenalért, 1 hónap alatt kicsúszott alóluk a bajnokság és az igéretes BL szereplést is megette az Anfield roadi pokol.

No comments: