Tuesday 20 April 2010


Az alábbi telefonbeszélgetés nagyjából fél órája történt, ugyanis akkor még fent volt az eredeti térképszolgáltatónál az alábbi két streetview screenshot:




Putin: Kapcsolja nekem Sergei Brin-t!
*kicsöng*
Brin: Szevasz Vlad, ha a petropavloski sugárzó atomsilótok miatt hívsz, az imperialisták már csak egy jakcsordát találnak majd a helyén a google mapsben, nem lesz gáz. (Érted Vlad, gáz...)
Putin: Szerinted mire tartja fent Oroszország ezt a kikúrt nagy bürökráciát? Arra, hogy az urálon túl is embernek érezhesse magát a legelő meg a kikúrt jégmező népe? Hát nagyon nem barátocskám. Arra, hogy az ilyen szabadelvű baromságokat, mint ez a trágya streetview, a diktatúra nem túl felhasználóbarát arca nélkül kontroll alatt tarthassuk. Szerinted kit hívott fel először Abramovics, amikor Grísáékat látta a drágalátos streetviewotokon Kalasnyikovval a kezében, te tranzisztorlelkű hippi?
Brin:Az ügyfélszolgálatot?
Putin: Pontosan. És szerinted miért facebookol az összes helpdeskes, koma? Zuckerberg már rég továbbítja nekünk az összes bajos facebook csoportot, de ti még mindig ebben az "óriás cég is lehet emberi, doppelgänger cég policy faszságban hisztek, mint a faszszopó GreenPeace(pedig mennyi lejárt salétromot adtunk el nekik haveri áron, fóka snackként, de ők sem akartak adni a jégsapkák alatt tartott amfetamin-száramzék raktáruk hasznából). Nem tartom többet érted a hátam, ha akár Puskin kibaszott gravírozott párbajpisztolyát meglátom a google képkeresőben, minden szerveretek a szibériai medvepornó siteomra irányít majd tovább.
Brin: Figyelj Vlad, én szóltam a fiúknak, hogy a Bobriusjka utcát kerüljék el, de... Putyin:Képzelhetem milyen kifogásod volt, mikor Obama hívott fel a
chicagói fiaskótok után. Néger gyerekek krekket árulnak az utcán az első fekete elnök kampányának kellős közepén, és ti még arra sem vagytok képesek, hogy a gyökér rendszereteket a saját hülyeségétől megvédjétek, nem kéne ennyit szopni a kisatírozással, ha nem fényképeznétek olyan helyekett, amit útána úgyis ki kéne törölni, he? Dimonába' az izraelik atomlaborját is jó muri volt az űrszondák fotóján kitenni, ugye? Ne gondold, hogy a fiad a Jeruzsálemi fafel miatt Alyázott, Sergei.
Brin: Te engem ne zsarolj, mert az a kis holland kettősügynök akit a pilóta karriered alatt döngettél, elég sok jeges vízben análkodó polaroidot töltött fel mostanában a picasára, amit, természetesen a szexuális jellege miatt nem hagyhattam publikálni, de ez is csak két telefon és egy kattintás kérdése. A fiam egyébként sem alyázott, az MiT-ra jár, rendszerelméleteket kutat...
Putin: Láttál róla az elmúlt két hónapban szabadtéren készült képet?

No comments: