Wednesday 14 May 2008

tavasz végi lendületett vett az élet: nagyon úgy tűnik, szeptembertől ao rigónál lehetek gyakornok plusz a multkori posztban emlegetett Pattar féle cucc elnyerte méltó eus jutalmát, szóval sikerek orba szájba, remek!
Holnap irány a kondi, pótolnom kell az elaludt/bliccelt focikat, mert mégsem mondhatom majd azt az unokáimnak, hogy azért rugtak ki az egyetemről, mert ellógtam a focit.
hamár egyetem, az eltén jövőre megszűnik a gyakorló fotó óracsomag és mögötte lévő team létezni, mármint az egyetemen belül. Ez azért rossz, mert megfojtottak egy tök lendületesen fejlődő dolgot mielőtt az teljesen kiteljesedett volna. Februárban még olyan tervek voltak, hogy lesz egy kis inzert a diplománkban, hogy mi tudunk fotózni. Ez a piroszobaésbarátai cucc megszűnése végett esélytelenné válik, de ez azoknak, akik aktívan csinált(/j)ák megnehezíti a további munkát, nem is beszélve arról, hogy a most egyes fotót taposóknak is hasznára lenne még egy félév okítás(tudom, meg az azután következőknek is meg az azok után stb...).

Eddig tartott az uszódeszka, mostantól nem elég a lábtempó.

1 comment:

Kisasszony HR said...

javaslok egy zöld békatalpat a hobbit lábikóidra.